Agenda

Pop Up Cinema Zomerfilm: Destination Timboektoe

Wanneer: 26 juli 2018 van 20:30 tot 23:30 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: Gratis
Bestel tickets

Pop Up Cinema Zomerfilm: Destination Timboektoe

Ga met ons mee op reis deze zomer en ontdek de meest uiteenlopende locaties, soms door de ogen van onverwachte hoofdpersonen. Dat alles chillend op een dekentje in de tuin van de NWE Vorst. Kom genieten van heerlijke zomerfilms! We verklappen de titels niet, maar wie slim is komt er vanzelf achter.

Ver weg , bestemming Timboektoe. We arriveren in de woestijn, en maken kennis met veehouder Kidane en zijn gezin, die onverwacht onder invloed komen te staan van Jihadisten. Van de een op de andere dag, wemelen de straten van het Malinese Timboektoe van gewapende mannen met bedekte gezichten en lange gewaden. Met behulp van megafoons leggen ze de bevolking nieuwe leefregels op. Het bewind is in de streek overgenomen door moslim extremisten. Voetbal, roken en muziek zijn verboden, kledingvoorschriften worden ingevoerd en lijfstraffen toegepast volgens de regels van de sharia.

Tuin en bar zijn open vanaf 20.30. De film start zodra het donker wordt. Indicatie 22.00u. De filmvertoning gaat altijd door, bij slecht weer verhuizen we naar binnen.

Locatie

Reageer op dit bericht