Agenda

Speak up café van R-Newt

Pop-upshop met tweedehands kleding bij Ateliers Tilburg

Wanneer: 1 augustus 2021 van 12:00 tot 18:00 Waar: Stichting Ateliers Tilburg

Pop-upshop met tweedehands kleding bij Ateliers Tilburg

Fan van tweedehands kleding? Dan heb je geluk! Op 1 augustus neemt De Bovenste Plank de ruimte bij Ateliers Tilburg over en vult ‘m met rekken vol met tweedehands kleding. De pop-upshop opent om 12:00 en sluit de deuren om 18:00.

De Bovenste Plank doet tweedehands kleding op een nieuwe manier. Geen rommelige kraampjes en winstpercentages, maar overzichtelijke rekjes, één (pin)kassa en een gezellige sfeer. Eigenlijk net zoals in de winkel dus. Alleen haal je hier je nieuwe outfit rechtstreeks uit de kledingkast van leuke Tilburgers.

Naast kleding vind je binnen ook de handgemaakte sieraden van Studio Charlotte Godfriedt en vind je buiten lekkere hotdogs en drankjes van Hotdogbar Dwars en lekkere koffie van a Lot of Mies.

Meer informatie over de Pop-upshop

Je kunt zondag 1 augustus gewoon langs lopen. Ze werken die dag niet met tijdsloten, maar zullen natuurlijk wel de nodige maatregelen nemen. Die wijzen
zich bij aankomst vanzelf. De Bovenste Plank zorgt dat je verantwoord en rustig rond kunt kijken. Helaas is het niet meer mogelijk om je eigen kleding te verkopen, de winkel ligt al helemaal vol.

  • Zondag 1 augustus 2021
  • 12:00 – 18:00 uur
  • Entree: €4,- (pinnen aan de deur)

Locatie