Agenda

Popronde 2017

Popronde 2017 in Tilburg

Wanneer: 13 oktober 2017 Waar: Binnenstad Tilburg Entree: Gratis

Popronde 2017 in Tilburg

Popronde 2017, het grootste reizende festival van Nederland komt ook dit jaar naar Tilburg. Op 13 oktober vindt de 13e editie van Popronde plaats.

Popronde Tilburg 2017

Van 14 september tot en met 25 november tourt de karavaan met circa 130 talentvolle artiesten – in het verleden onder andere Kensington, Dotan, Rondé en HAEVN – door het hele land. De aftrap vindt traditiegetrouw plaats in ‘thuisstad’ Nijmegen, en reist daarna door langs 40 andere steden, om groots te eindigen met een spetterend eindfeest in Amsterdam.

Na de vijf nieuwe locaties van vorig jaar, Van Horen Zeggen, RAW, De Kennismakerij, St. Sjaak en Het Wapen van Tilburg en een drukbezochte afterparty in Café Extase is het tijd voor een nieuwe editie van Popronde Tilburg.

Aanmeldingen

De inschrijvingen voor Popronde 2017 sluiten op woensdag 1 maart, klokslag middernacht. Tot die tijd hebben talentvolle Nederlandse acts de kans om zich in te schrijven, om uiteindelijk deel uit te maken van de selectie voor Popronde. Deze selectie wordt gemaakt door een selectiecommissie die bestaat uit circa bijna 100 ‘muziekprofessionals’, mensen die op artistiek inhoudelijk niveau werkzaam zijn in de Nederlandse muzieksector, zoals programmeurs, boekers, dj’s, journalisten en muzieksamenstellers. De selectie voor Popronde wordt op 1 mei bekendgemaakt.

Meer informatie over het festival, de data en de steden op www.popronde.nl.

Locatie

Reageer op dit bericht