Agenda

Popronde

Popronde 2019 in de binnenstad van Tilburg

Wanneer: 11 oktober 2019 van 19:00 tot 04:00 Waar: Binnenstad Tilburg Entree: Gratis

Popronde 2019 in de binnenstad van Tilburg

Popronde, het grootste rondreizende festival van Nederland, doet dit jaar 41 steden aan. Voor de editie in Tilburg op 11 oktober is het programma inmiddels bekend. Onder anderen ZALM, LAURA en Zeno komen naar het centrum van Tilburg. Bijzonder dit jaar is de hoeveelheid nieuwe en bijzondere locaties.

Om 19:00 uur start het programma van Popronde Tilburg zoals ieder jaar officieel in Sounds aan de Nieuwlandstraat met Jade PraiZe.

Programma

Daarna kun je genieten van de Oor talenten op het Oor-podium Café Studio. En verrassende 3voor12 acts op het 3voor12 podium Café Bolle. Dit jaar hebben ze voor het eerst 013 als locatie erbij met drie acts in de bijzonder mooie Pauluskerk.

Vanaf 00:30 uur is Club Smederij de plek waar de eerste afterparty losbarst, met Disk Space die je verwelkomt met zijn techno. Daarna barst het feest om 01:00 uur bij de buren los. In de Hall of Fame zal Druiprek met zijn house de Popronde in Tilburg afsluiten.

Popronde

Over de Popronde

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 12 september tot en met zaterdag 30 november reizen de 142 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten – langs 41 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Popronde vindt in Tilburg plaats op vrijdag 11 oktober. Meer dan 49 acts presenteren zich bij de 25 deelnemende locaties.

Locatie

Reageer op dit bericht