Agenda

Popronde

Popronde Tilburg 2020

Wanneer: 29 oktober 2020 van 20:00 tot 23:00 Waar: geen locatie

Popronde Tilburg 2020

Op donderdag 29 oktober komt de Popronde weer naar Tilburg, indien toegestaan. Uit bijna 1000 inschrijvingen zijn 147 talentvolle bands en artiesten gekozen die vanaf 12 september zullen meereizen met het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland. Zij werden geselecteerd door een commissie bestaande uit circa 150 muziekprofessionals. En hiermee is de volledige line-up bekendgemaakt.

Ook Tilburg is dit jaar weer vertegenwoordigd in de selectie voor de Popronde. De Nachtwakers, George Kush Collective, More Ease, OKRA en Mayleaf zijn uit een gigantisch aantal aanmeldingen geselecteerd om mee te touren, en de rest van het land te veroveren dit najaar.

Popronde Tilburg

Popronde vindt dit jaar plaats in 42 steden gedurende de periode van 12 september t/m 28 november. Indien toegestaan, vindt de ronde plaats op donderdag 29 oktober in het centrum van Tilburg. De line up wordt pas vijf weken voorafgaand aan het festival bekendgemaakt. Maar duidelijk is dat ook dit jaar weer de meest talentvolle acts naar Tilburg komen. Deze bands treden in de voetsporen treden van: Kensington, My Baby, Mister and Mississippi, John Coffey, Thijs Boontjes, EUT, De Staat, Lucas Hamming, Rondé, Jeangu Macrooy die in het verleden op Popronde Tilburg stonden, voor ze doorbraken bij het grote publiek.

Reageer op dit bericht