Agenda

Poptrash

Poptrash bij Hall of Fame

Wanneer: 31 januari 2020 van 23:00 tot 04:00 Waar: Hall of Fame Entree: €6,-
Bestel tickets

Poptrash bij Hall of Fame

Poptrash is de verzamelplek waar indie, Electronic, dance, Alternative, Hiphop en alles van de 80s tot nu samenkomen. Dansbaar en met een randje! Bereid je voor op een eclectische trip waar je voeten niet stil van kunnen blijven staan! Op 31 januari in de Hall of Fame.

Poptrash Soundsystem

Poptrash Soundsystem aka het geheime wapen van Poptrash. Met hun voorliefde voor alles wat dansbaar is draaien zij de meest uiteenlopende sets. Als residents hebben ze een rijk verleden aan optredens in binnen- en buitenland hebben zij hun sporen ruimschoots verdiend.

Sick Boy tourde door Europa en Amerika, deelde het podium met oa Bloody Beetroots, Justice, Crystal Castles en naast vele releases bracht op het Amerikaanse Dimmak meerde tracks uit waaronder een Collab met Steve Aoki die te vinden is op zijn “Wonderland” Album. Onlangs kwam de Darkwave track “Defeat” uit in samenwerking met Crystal Castles Engineer Alex Zelenka.

Duke John is 1 van de vaste DJs die de meest uiteenlopende acts aldaar omleid en vast deel van het Team met sets op Paaspop, Lowlands, TRH en vele andere plekken!

Locatie

Reageer op dit bericht