Agenda

preau millage

Eerste studenten speciaalbier festival in de Spoorzone: Preau Millage

Wanneer: 20 april 2018 van 15:00 tot 01:00 Waar: Spoorzone Entree: Vanaf €9,00
Bestel tickets

Eerste studenten speciaalbier festival in de Spoorzone: Preau Millage

Het eerste studenten speciaalbier festival van Tilburg: Preau Millage komt eraan! Op 20 april 2018 organiseren twee Tilburgse disputen (Fabras en In Vino Veritas) in samenwerking met Club Smederij en verschillende brouwerijen uit binnen- en buitenland jouw ideale namiddag en avond.

Speciaalbier festival

In de tuin van de Spoorzone zullen vanaf 15.00 uur meer dan tien brouwerijen aanwezig zijn om jou hun lekkerste bieren te laten proeven. Maak deze dag onder andere kennis met de bieren van Jopen (Haarlem), BrewDog (Schotland), Oedipus (Amsterdam) en The Meantime Brewery (Engeland). In de tuin zullen DJ’s met frisse deuntjes zorgen voor een relaxte sfeer, waardoor jij optimaal van jouw speciaalbier kunt genieten. Daarnaast zijn er foodtrucks aanwezig om jouw stevige trek te stillen. Na een fijne namiddag, onder het genot van goed gezelschap en speciaalbier, zal rond 21.00 uur het feest zich binnen in Club Smederij voortzetten. Een spetterende afsluiter zal hier tot 1.00 uur zorgen voor een top einde van de dag.

Preau Millage

Preau Millage is een evenement dat geschikt is voor zowel de echte fijnproever als de feestganger. Bovendien worden de tickets en consumpties tegen eerlijke prijzen aangeboden, ook wel zo fijn voor de student en zijn of haar portemonnee. Kom je vóór vijf uur naar dit festival dan omvat jouw ticket zelfs twee gratis speciaalbiertjes (twee munten vrij te besteden). Mocht je toch niet zo’n speciaalbier liefhebber zijn, maar houd je wel van een heel erg goed feestje? Preau Millage biedt deze dag ook gewoon wijn en fris aan. Vanaf 21.00 uur zal binnen in de Club Smederij enkel Brand pils, wijn en fris worden geschonken. In het aangrenzende Café Smederij kunnen de diehards nog steeds genieten van verschillende speciaalbieren. Kortom, een dag om te proeven, te genieten en te feesten! Tot slot wordt per verkocht kaartje ook nog eens €1 gedoneerd aan Amnesty International. Dus naast dat een ticket voor Preau Millage jou een schitterende dag gaat opleveren, draag je met jouw aankoop ook bij aan de strijd voor mensenrechten.

De kaartverkoop van dit eerste studenten speciaalbier festival is nu live en gaat erg hard, dus zorg dat je snel je kaartje bemachtigt zodat je de eerste editie van dit festival mee maakt! Bekijk de website www.preaumillage.nl of bekijk eens de facebookpagina voor meer informatie en updates!

Locatie

Reageer op dit bericht