Agenda

Prejavu

PREJAVU: Makerhuis Tilburg in De Nieuwe Vorst

Wanneer: 14 december 2018 van 20:00 tot 00:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: vanaf €8,50
Bestel tickets

PREJAVU: Makerhuis Tilburg in De Nieuwe Vorst

PREJAVU is het platform van Makershuis Tilburg waar nieuwe makers zichzelf introduceren, presenteren en gloednieuw werk vertonen. Spannende cross-overs tussen dans, circus en theater doen je versteld staan. Op vrijdag 14 december zie je verschillende acts.

Programma

Espen Hjort: My Heart Into My Mouth

Een hortend, haperend, krijsend, neuriënd en hijgend duet door twee mannen over de momenten waarop het je niet lukt om je hart op je tong te krijgen. Wat kan je uitspreken zonder het te zeggen?

The Hangman Radio Show

The Hangman Radioshow neemt het publiek, ieder met een eigen radio, mee op reis naar vervlogen tijden en vergeten toekomsten. Het publiek volgt de fantasieën van een jonge radiomaker. We eindigen in een ander universum waar licht geluid maakt, circus een satelliet wordt en waar alles leeft.

Karlijn Hamer en Bram van Helden: Woesj!

In deze voorstelling voor dreumesen en hun ouders wordt een zucht een blaas en een bries een klank. Karlijn Hamer en Bram van Helden spelen met lucht en zetten daarmee elkaar en de wereld in beweging. Woesj! is in ontwikkeling bij jeugdtheatergezelschap Het Laagland.

Kort en Laat

Wie heeft er tijdens de koude wintermaanden geen behoefte aan hartverwarmende verhalen? Wij zorgen voor het knisperende kampvuur, maar neem voor de zekerheid zelf een sjaal, muts en handschoenen mee én vergeet je verhaal niet! Het mag zowel een Nederlands als een Engels verhaal zijn, maar geen eigen werk en het mag niet langer dan 15 minuten duren.

Locatie

Reageer op dit bericht