Agenda

Black Panther

Première Black Panther bij Pathé Tilburg

Wanneer: 13 februari 2018 Waar: Pathé

Première Black Panther bij Pathé Tilburg

Pathé Tilburg organiseert op dinsdag 13 februari de première van de nieuwe Marvel film Black Panther. De stand-alone film van de held die je in Captain America: Civil War al hebt leren kennen, is een goede opwarmer voor het mega-ensemble van de nieuwe Avengers film eind april. 

Op deze bijzondere avond vinden er twee voorstellingen plaats waarbij voor iedere bezoeker een hapje en een drankje zit inbegrepen voor bij de film. De 3D versie wordt vertoond om 19.15 uur. Ga je liever naar de IMAX 3D versie? Dan kun je naar de voorstelling van 21.15 uur.

Black Panther

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader – de koning van Wakanda – terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en als Black Panther wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand. Dit brengt niet alleen het lot van Wakanda, maar ook dat van de rest van de wereld in gevaar. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

Black Panther

Tickets voor beide voorstellingen zijn te koop via de website van Pathé Tilburg en aan de kassa. Parkeren kan met 50% korting in Parkeergarage Heuvelpoort in het centrum van Tilburg.

In het kort

  • Datum: dinsdag 13 februari 2018
  • Aanvang: 19.15 en 21.15 uur
  • Locatie: Pathé Tilburg (Pieter Vreedeplein)
  • Tickets: 3D €14,- | IMAX 3D €16,50

Locatie

Reageer op dit bericht