Agenda

forever, happily

Première Forever, Happily… bij Festival Circolo

Wanneer: 12 oktober 2018 Waar: Festival Circolo Entree: €22,50
Bestel tickets

Première Forever, Happily… bij Festival Circolo

Forever, Happily… – het nieuwste circussprookje van Collectif Malunés – gaat vrijdag 12 oktober dubbel in premiére op Festival Circolo. Het is niet alleen de eerste keer dat de toonaangevende voorstelling in Nederland te zien is, het is ook de premiére van de gelijknamige documentaire die door Sophie Tooten en Martin Kers over het internationale gezelschap gemaakt is.

Forever, Happily… de film

Forever, Happily… de film vertelt het verhaal over het leven en werk van de waanzinnige circusartiesten van Collectif Malunés die met hun eigen tent en top-gezelschap terugkeren naar de stad waar het voor hen tien jaar geleden allemaal begon; Tilburg. Op vrijdag 12 oktober om 22.00 uur gaat de 15 minuten durende documentaire Forever, Happily…over Collectif Malunés in premiére op Festival Circolo. De artiesten van Collectif Malunés en de makers van de film Sophie Tooten en Martin Kers zijn bij de vertoning aanwezig. Maak je klaar voor hét feest-voor-het-oog circusspookje op het witte doek!

Bekijk de documentaire alvast hier.

Forever, Happily… de voorstelling

Zijn sprookjes nog wel sprookjes als Roodkapje flirt met de boze wolf? En als prinsessen kikkers kussen, maar niet op prins charming zitten te wachten? In de grappige en intieme familievoorstelling Forever, Happily… gaat Collectif Malunés aan de haal met sprookjes, overtreffen ze onze fantasie met hun vrolijke werkelijkheid. Ze laten het bekende sprookje voor wat het is en gaan opzoek naar nieuwe kaders. Met spectaculaire acrobatiek en absurde taferelen toveren ze een nieuwe, mysterieuze sprookjeswereld waarin niets is wat het lijkt. Echt waar…
Kaarten zijn te koop via de website of aan de kassa op het terrein.

Praktische informatie

  • Locatie: Festival Circolo
  • Datum en tijd: vrijdag 12 oktober om 20.00 en 22.00 uur
  • Entree: €22,50

Locatie

Reageer op dit bericht