Agenda

the best of the fest

Première Koeboy bij Cinecitta

Wanneer: 12 november 2017 van 16:00 tot 18:00 Waar: Cinecitta Entree: gratis

Première Koeboy bij Cinecitta

De Tilburgse regisseuse Lidi Toepoel is op het kinderfilmfestival Cinekid flink in de prijzen gevallen met haar korte film Koeboy. Een western over hoe je een boerderij redt in de 21ste eeuw, met een vleugje mediawijsheid. Cinecitta presenteert de première van Koeboy op zondag 12 november.

Een deel van de cast en crew van de film is tijdens de Tilburgse première aanwezig voor Q&A.

Koeboy

De jury van Cinekid gaf het volgende rapport over de film: “Een super grappige vlog-film waarbij we stiekem hopen dat de vlogger in deze film nog veel meer video’s gaat maken. Een must-see!”

Het bevlogen team van Je Weet Zelf TV, onder leiding van regisseuse Lidi Toepoel, won daarnaast nog de Publieksprijs (van volwassenen én kinderen), Beste Cinematografie, Beste Montage, Beste Acteur en werd genomineerd voor Beste Script, Beste Regie, Beste Muziek en Beste Sound Design. Koeboy werd gemaakt tijdens de wedstrijd 48 hour Cinekid en wordt ingestuurd voor internationale competitie.

Aan de film werkten ook de Tilburgers Nash van Rijzingen (acteur) en Dennis de Bakker (opnameleider) mee.

Première bij Cinecitta

Tickets voor de première van Koeboy zijn gratis verkrijgbaar bij de kassa van Cinecitta. De film draait ook op maandag, dinsdag en woensdag om 19.00 uur. Ook dan is de film gratis toegankelijk.

In het kort

  • Datum: zondag 12 november 2017
  • Aanvang: 16.00 uur
  • Locatie: Cinecitta
  • Toegang: gratis!

Locatie

Reageer op dit bericht