Agenda

Prinsebal 2018

Prinsebal in Poppodium 013

Wanneer: 20 januari 2018 van 20:11 tot 23:59 Waar: Popcentrum 013, Tilburg Entree: €7,50
Bestel tickets

Prinsebal in Poppodium 013

Tijdens het Prinsebal in Poppodium 013 mengt de Prins van Kruikenstad met zijn complete gevolg zich tussen alle enthousiaste kruiken, kruikinnen, verenigingen van binnen en buiten Kruikenstad en ontstaat er een geweldig feest met verschillende optredens. Houd zaterdag 20 januari dus maar vrij in je agenda!

Het Prinsebal is hét feest van de Prins van Kruikenstad en iedereen is welkom! Voorafgaand aan het feest is er ook nog het Louwdiner, hierbij kun je alvast een goede bodem leggen.

Optredens, kapellen en selfies met de Prins

Poppodium 013 barst uit zijn voegen met optredens van bekende artiesten in de grote zaal! En alsof dat nog niet genoeg is, vindt in de foyer het kapellenfestival plaats met een geweldige line-up van fantastische blaaskapellen.

Om jouw moment met de Prins en zijn Adjudant te vereeuwigen, kun je bij binnenkomst met hen op de foto. Grijp deze kans aan om hem te verrassen met een leuk, origineel cadeau in het thema van de avond. Wat dit thema is? ‘De Ginneraole’, dus wees creatief en geef hier jouw eigen draai aan. Voor de ‘Bist Verkleejde’ van het Prinsebal staat een mooie prijs klaar!

Prinsebal 2018

  • Datum: zaterdag 20 januari 2018
  • Tijd: 20.11 – 23.59 uur
  • Locatie: Poppodium 013
  • Entree: €7,50
  • Bestel je tickets hier!

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

Locatie

Reageer op dit bericht