Agenda

informatiemiddag

Proef de cultuur van Afghanistan in wijkcentrum ’t Sant

Wanneer: 5 oktober 2018 van 18:00 tot 21:00 Waar: Wijkcentrum 't Sant Entree: Gratis

Proef de cultuur van Afghanistan in wijkcentrum ’t Sant

In Tilburg-West wonen mensen met wel 101 verschillende nationaliteiten uit even zoveel culturen. Dat levert een boeiende mix van uiteenlopende tradities, gewoontes, verhalen en films op. Daarom staat regelmatig een andere cultuur centraal in wijkcentrum en bibliotheek ’t Sant. Onder de noemer Proef de cultuur van … maak je een reis door de wereld en duik je dieper in de cultuur van je buurman. In september en oktober staat Afghanistan centraal aan de Beneluxlaan 74.

Programma Proef de cultuur van

Woensdag 19 september

Deze avond begint het wijkcentrum/bibliotheek met een boekproeverij rondom de themacollectie ‘Afghanistan’: een deskundige van de bibliotheek vertelt over de boeken. Daarna volgt de introductie over Afghanistan  en de Afghaanse cultuur door Ehsan Sadat en is er ruimte voor gesprek.

  • Tijd: 19:30 -21:30 uur

Donderdag 27 september 

Filmavond met de aangrijpende Afghaanse film  ‘de Vliegeraar’.

  • Tijd: 19.30 -22:00 uur

Vrijdag 5 oktober

De cultuurmaand wordt afgesloten met een heerlijke Afghaanse maaltijd, muziek en een doorlopende foto-presentatie. Inloop is vanaf 17:30 uur.

  • Tijd: 18.00-21.00 uur

De maaltijd en filmavond kosten ieder €3,-. Aanmelden voor de maaltijd kan uiterlijk tot 28 september in het wijkcentrum of via mail bij theastokkermans@contourdetwern.nl.  De andere activiteiten bezoek je gratis, je hoeft je daarvoor niet aan te melden.

Locatie

Reageer op dit bericht