Agenda

arran proeverij

Proeverij Islay Tasting bij T DRINKS

Wanneer: 16 maart 2018 Waar: T DRINKS

Proeverij Islay Tasting bij T DRINKS

Op vrijdag 16 maart is er een whisky proeverij bij TDRINKS in Tilburg, namelijk proeverij Islay Tasting. Ben jij fan van whisky en wil jij dit absoluut dit missen? Lees dan even verder!

Proeverij Islay Tasting

Inclusief hapjes van Taste! afgestemd op de whisky’s €40,- p.p. Inschrijven kan t/m 8 maart. Voor degene die de eerste proeverij van TDRINKS mee hebben gemaakt is deze een vervolg, voor de anderen een kennismaking met de typische whisky’s van dit bijzondere eiland.

T DRINKS

T DRINKS, dat is gevestigd in de Heuvelpoort, richt zich op de fijnproever van wijn, whisky en bier.

“Het is allesbehalve een gewone slijterij”, zegt Annie van Bergen, eigenaresse en bedenker van het T DRINKS winkelconcept. “We richten ons op de liefhebber van lekkere wijnen, whiskyfijnproevers en bierliefhebbers.” Dat doet T DRINKS door het aanbieden van een uitgebreid assortiment wijnen van het Tilburgse Verbunt Wijnkopers.

Verbunt Wijnkopers staat bekend als leverancier van kwaliteitswijnen. Van Bergen: “We richten ons enkel op kwaliteit, voor een betaalbare prijs. Of het nu om whisky gaat, wijn of bier; genieten is het sleutelwoord bij T DRINKS.”

Locatie

Reageer op dit bericht