Agenda

Ouzo Bazooka

Psycho Mind presents: Ouzo Bazooka in Hall of Fame

Wanneer: 12 februari 2019 van 21:00 tot 23:29 Waar: Hall of Fame Entree: €10,-
Bestel tickets

Psycho Mind presents: Ouzo Bazooka in Hall of Fame

Psychedelische garage rock & surf uit Tel Aviv! Psycho Mind Festival presenteert in samenwerking met de Hall of Fame een psychedelische show van de bovenste plank. 

Ouzo Bazooka wordt dinsdag 12 februari ondersteund door de lokale helden van The Small Breed. De ex-leden van The Black Marble Selection besloten vorig jaar een nieuw pad te bewandelen en creëerden een nieuwe sound.

Over Ouzo Bazooka

Ouzo Bazooka, afkomstig uit Tel Aviv, haalt al jaren inspiratie uit de melting pot van culturen uit het Midden-Oosten. Classic hard rock, psychedelische kunst, garage rock en surf. De band is het project van Uri Brauner Kinrot, die door de jaren heen met vele artiesten samenwerkte en mocht optreden op festivals als Roskilde, Glastonbury en Lollapalooza. “Ouzo Bazooka’s sound is a dizzying concoction of east meets west.”

Het dromerige, zonovergoten retro geluid kenmerkt zich door het gebruik van meerstemmige zang, verrassende composities en instrumenten uit de sixties. Met hemelse harmonieën, duizelingwekkende orgelsolo’s en zo af en toe een goed geplaatste fuzzsolo doen de psychedelische popsongs van The Small Breed je denken dat je in een tijdmachine bent gestapt.

Locatie

Reageer op dit bericht