Agenda

rocketman

Publiekspremière Rocketman bij Pathé Tilburg

Wanneer: 23 mei 2019 van 21:00 tot 23:16 Waar: Pathé Entree: €15,-
Bestel tickets

Publiekspremière Rocketman bij Pathé Tilburg

Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. 23 mei is de première van deze nu al spraakmakende film in Pathé Tilburg.

Ode aan Elton John

Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasie gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur.

Verder o.a. met Jamie Bell (Billy Elliot, King Kong) als tekstschrijver en schrijfpartner Bernie Taupin, Richard Madden (Game of Thrones) als John Reid, Eltons eerste manager en Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) als Eltons moeder Sheila Farebrother. Geregisseerd door Dexter Fletcher.

Première info

Tijdens de publiekspremière op donderdag 23 mei krijg je een hapje en drankje voor de film. Dresscode: Feestelijk! Trek je Elton John kostuum of je glitter boa’s uit de kast. Niks is te gek! (gewoon als jezelf komen mag natuurlijk ook..)

Locatie

Reageer op dit bericht