Agenda

pubquiz

Pubquiz in Wijkcentrum In de boomtak

Wanneer: 21 april 2017 van 20:00 tot 22:00 Waar: Wijkcentrum In De Boomtak Entree: Gratis (inschrijven verplicht)

Pubquiz in Wijkcentrum In de boomtak

Quizliefhebbers opgelet! Na de succesvolle aftrap in maart vindt op vrijdag 21 april in Wijkcentrum In De Boomtak de tweede editie plaats van een nieuw, maandelijks terugkerend evenement: de Pubquiz!

Van 20.00 tot 22.00 uur kruisen de deelnemende teams met elkaar de degens in een aantal thematische rondes. Wat die thema’s zijn, blijft geheim, al kunnen we wel verklappen dat er in ieder geval een paar rondes met muziek zullen zijn. Ook is al duidelijk dat het niet alleen om parate kennis gaat. Na de pauze mogen de deelnemers hun smartphone als opzoekmiddel gebruiken.

Het fenomeen pubquiz komt oorspronkelijk uit Engeland, maar is al een tijd ook in Nederland razend populair. Er zijn zelfs cafés waar twee keer per week gespeeld wordt. Maar bij In De Boomtak blijven we bescheiden, met eenmaal per maand. We spelen in teams van minimaal drie en maximaal vijf personen. Je kunt je per team inschrijven, maar ook als individu. Dat kan ook nog op de avond zelf. In dat geval word je bij een team ingedeeld of wordt er een nieuw team geformeerd. Inschrijven kan aan de bar van In De Boomtak, Boomstraat 81 Tilburg, telefonisch (013-5430920) of via info@deboomtak.nl .

Locatie

Reageer op dit bericht