Agenda

pubquiz

Pubquizzen bij Bar Leonardo

Wanneer: 21 oktober 2018 van 17:30 tot 21:30 Waar: Bar Leonardo Entree: Gratis

Pubquizzen bij Bar Leonardo

Heb jij voor zondag 21 oktober nog niks in jouw agenda staan? Dan hebben wij een leuke tip voor je! Bij Bar Leonardo op de Korte Heuvel staat namelijk een pubquiz op de agenda. Een avond vol met ohja-momentjes, opgevolgd door enorme verwarring en afgewisseld met een troostende slok van een goudgele pretcilinder. Lees hier meer!

Heb jij de pubquiz van Bar Leonardo deze zomer gemist? Wees dan niet getreurd, want op 21 oktober is het weer zo ver. Poets te kennis op over bizarre feitjes, aparte nieuwsberichten en veel te specifieke weetjes. Strijdt in teams van minimaal 2 en maximaal 5 personen voor alle prijzen die je niet wilt willen (of eeuwige roem).

Wil jij erbij zijn? Zet jezelf dan op aanwezig op Facebook!

Over Bar Leonardo

In Bar Leonardo aan de Korte Heuvel vieren ze simpelweg de kunst van het leven. Want zoals Leonardo da Vinci zei: “Wie niet van het leven houdt, verdient het niet.”

Geïnspireerd door Leonardo da Vinci zijn ze bij Bar Leonardo elke dag op zoek naar de ware kunst en pure wetenschap in bieren, wijnen, whiskey’s en cocktails. Experimenteren, ontdekken en proeven met een steeds wisselende kaart in de meest creatieve en gezellige omgeving van Tilburg. Heb je iets te vieren? Dat kan ook! Het café beschikt over twee borrelruimtes met elk een eigen bar en bieden een intieme en informele sfeer.

Locatie

Reageer op dit bericht