Agenda

Purple Introductieweek

Purple Introductieweek Tilburg

Wanneer: 26 augustus 2019 tot 30 augustus 2019 Waar: Fontys Economische Hogeschool Tilburg

Purple Introductieweek Tilburg

Hogeschool Fontys organiseert zoals elk jaar weer een super gezellige Purple introductieweek 2019, voor de nieuwe eerstejaarsstudenten. Van 26 t/m 30 augustus 2019 vindt het Purple festival plaats! Meld je snel aan bij Fontys om dit festival niet te missen! 

Purple Introductieweek 2019

Voor een vette start van je nieuwe opleiding, moet je natuurlijk bij Fontys zijn. Zij organiseren namelijk op de maandag en dinsdag van de introductieweek activiteiten van de opleiding zelf. Sommige opleidingen leggen vooral de nadruk op teambuilding en gezelligheid, om zo elkaar beter te leren kennen. Anderen kiezen weer meer voor een programma waarbij de eerstejaarsstudenten vooral bezig zijn met hun nieuwe opleiding, met gastcolleges en praktijkopdrachten. Nieuwe studenten in Eindhoven, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Venlo en Utrecht nemen op de woensdag deel aan een niet te missen stadsprogramma.

Purple Festival

Als grote afsluiter van de week gaan alle eerstejaarsstudenten uit Eindhoven, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Sittard, Veghel en Utrecht op donderdag genieten van het Purple Festival. Na drie jaar in Eindhoven te hebben gezeten, komt het Purple festival dit jaar voor het eerst naar de Tilburgse Spoorzone. Het Purple festival van de Fontys is toegankelijk voor iedereen. Voor de nieuwe eerstejaarsstudenten van de Fontys is het natuurlijk wel gratis. Dit komt omdat zij aan een nieuwe opleiding beginnen en daar hoort natuurlijk wel een feestje bij. Voor degene die ook geïnteresseerd zijn maar niet bij de Fontys studeren, is er ook een mogelijkheid om kaarten te bestellen. Bekijk voor meer informatie even de website.

Sfeerimpressie

Wil jij een goed beeld hebben van hoe de Purple Introductieweek in zijn werk gaat? Bekijk het filmpje hieronder, onze fotoboeken of de website van Fontys om een goed beeld te krijgen.

Locatie

Reageer op dit bericht