Agenda

TOP Week café bolle

Purple Week programma van Café Bolle

Wanneer: 26 augustus 2019 tot 29 augustus 2019 Waar: Café Bolle Entree: Gratis

Purple Week programma van Café Bolle

Kom je als gloednieuwe student in een stad die je nog niet zo goed kent. Waar ga je dan heen? Nou, laten wij je even helpen: naar het Piusplein! Op dit plein zijn de kroegen zoals ze horen te zijn: oergezellig, elke avond feestjes en open tot in de vroege uurtjes. Wil je weten wat er te doen is? Begin dan eens bij het Purple Week programma van Café Bolle.

Van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 29 augustus is het Purple Week in Tilburg. En dat betekent: elke dag een feest met hele fijne acties en aanbiedingen. Check ze hier:

Programma Café Bolle

  • maandag 26 augustus: Purple Kick-off party met Kidnap the DJ
  • dinsdag 27 augustus: Dobbel Dinsdag Purple Edition met drie keer een minuut gratis pils, even = krijgen, oneven = betalen. Dobbelen van 23.00 tot 00.30 uur.
  • woensdag 28 augustus: Stemrecht goes Purple met DJ Ronron en MC Stef
  • donderdag 29 augustus: Purple unofficial after met DJ Stilo en IVV

Grootste silent disco

Ook leuk om te weten. Op dinsdag 28 augustus kun je er terecht voor de grootste silent disco van Tilburg. Hier komen Disco Nico en DJ Stuko en many more zorgen voor de muziek. Ook leuk om te weten: tijdens de hele intro kost een shotjes Sourz maar €1,-. Weten wat er nog meer te doen is bij Café Bolle? Check Facebook.

Locatie

Reageer op dit bericht