Agenda

PUURloop

PUURloop bij de terreinen van abdij Koningshoeven

Wanneer: 25 mei 2019 van 13:00 tot 18:00 Waar: Tilburg Ten Miles Entree: €12,50
Bestel tickets

PUURloop bij de terreinen van abdij Koningshoeven

Zaterdag 25 mei vindt de PUURloop plaats. Het is een bijzonder loopevenement op de terreinen van abdij Koningshoeven in Tilburg. Er is een route uitgezet over verharde en onverharde paden van 5 km, die 1,2 of 3 keer afgelegd wordt.

De PUURloop

Het evenement vindt traditioneel plaats op de laatste zaterdag van mei. Dit jaar gaan ze dus op 25 mei van start om 13:00 uur. Voor dit unieke loopevenement in de tuinen zijn 300 startbewijzen beschikbaar. In voorafgaande jaren waren de tickets in korte tijd uitverkocht dus wees er snel bij!

Het evenement vindt plaats op zaterdag 25 mei en is traditioneel snel uitverkocht. De ronde van ruim 5 kilometer voert over zeer gevarieerd terrein binnen het grondgebied van de abdij Koningshoeven. Er kan worden deelgenomen aan 5, 10 of 15 km. De Stichting Tilburg Ten Miles tekent samen met de abdij voor de organisatie.

Villa Pardoes

Het goede doel dit jaar is Villa Pardoes. Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantieweek, voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Met het hele gezin plezier maken en de batterij opladen! Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren en verwelkomt jaarlijks zo’n 600 gezinnen. Kijk voor meer informatie over het goede doel op de website.

In het kort

  • Wanneer: zaterdag 25 mei 2019
  • Tickets: €12,50 (verkoop start 22 maart, wees er snel bij!)
  • Locatie: terreinen van abdij Koningshoeven
  • Tijd: de PUURloop start om 13:00 uur

Locatie

Reageer op dit bericht