Agenda

Qi in beweging

Qi in Beweging bij Het Zonnelicht (AFGELAST!)

Wanneer: 4 april 2020 van 13:30 tot 17:00 Waar: Het Zonnelicht Entree: €45 Early Bird. Daarna €50. Met zijn tweeën €85. Mogelijkheid tot inzetten van de meedoenregeling is mogelijk.
Bestel tickets

Qi in Beweging bij Het Zonnelicht (AFGELAST!)

Deze middag bij Het Zonnelicht kun je zien als een mini-retraite waarin je veel aandacht besteedt aan de energiehuishouding in en om je lijf. Je maakt kennis met de energiestroom in en om je. Bijvoorbeeld door verschillende Qi Gong oefeningen, lichaamswerk, meditatie en meditatie in beweging.

Qi in beweging

Door de zachte vloeiende oefeningen van Qi Gong kom je in beweging, in de ruimte, in de groep, in jezelf. Het is echt een fijne manier om aan te komen, te landen in je lichaam, stevig met beide benen op de grond. Tijdens deze ontspannen oefeningen en de oefeningen die we verder ook zullen doen ga je de energie in en om je lichaam waarnemen. De meesten ervaren dit als een zachte warme aanwezigheid.

Verder in de middag maak je kennis met verschillende manieren hoe je met deze energie kunt werken. En hoe je je gedachten in kunt zetten om deze energie positief te beïnvloeden.

De middag is ingericht om lekker bij jezelf te zijn, om een diepe ontspanning op te roepen en om de energie lekker te laten stromen. Om de stilte in jezelf te ervaren. De mooie en bijzondere locatie van het Zonnelicht zal daar ook aan bijdragen. We hebben deze middag de beschikking over de meditatiezaal, de bamboetuin en het theehuis. Er is ruimte om stil te zijn, om te delen en vooral te ervaren.

Meer informatie vinden en aanmelden kan via de website.

Locatie