Agenda

Qmusic The Party

Qmusic The Party in Sporthal Dongewijk

Wanneer: 13 april 2019 van 19:00 tot 23:59 Waar: Sporthal Dongewijk Entree: €16,- (voorverkoop)
Bestel tickets

Qmusic The Party in Sporthal Dongewijk

Zin in een feestje? Op zaterdag 13 april komt Qmusic The Party naar de Reeshof. Met deze keer een spectaculair optreden van de beroemde popgroep CH!PZ en meerdere Q-Music (radio) dj’s. Sporthal Dongewijk zal deze avond helemaal in het teken staan van de bekendste foute party van Nederland met als thema: hoe fouter, hoe beter. 

Q2Events presenteert een heerlijke foute avond in de Reeshof. Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foutste hits die eigenlijk best goed zijn. ‘Y-M-C-A’, ‘No no no no’, ‘Una paloma blanca’, ‘Sex on the beach’, ‘We are the children of the night’, alles komt voorbij. Al jarenlang is de foute party een begrip. Het evenement staat voor het thema 100% fout 100% feest. Het feest heeft dus een thema en de bezoekers komen altijd ‘fout’ verkleed. Dit is overigens niet verplicht, maar wel het leukste gezien 90% van de bezoekers verkleed is.

CH!PZ is back!

Ook CH!PZ is dit jaar van de partij. CH!IPZ scoorde in de beginjaren van de 00’s hit na hit met singles als Cowboy, Captain Hook, One Two Three en natuurlijk 1001 Arabian Night. In totaal zijn er wereldwijd meer dan twee miljoen singles en albums verkocht en was CH!PZ goed voor zo’n 35 internationale top10 hits, waarvan tien keer de nummer één positie werd bereikt.

Kaarten kosten in de voorverkoop €16,- via de website. Mochten er nog kaarten over zijn, waarschijnlijk niet, worden deze aan de deur verkocht voor €25,-. Qmusic The Party van Q2Events begint om 19:00 uur en duurt tot 00:00 uur. Zorg dat je op tijd bent zodat je niets mist. Toegang vanaf 18 jaar.

Locatie

Reageer op dit bericht