Agenda

Radman

Radman: unieke theaterbeleving in het reuzenrad

Wanneer: 18 september 2020 tot 20 september 2020 Waar: Theaters Tilburg Entree: €8, 15, 21, 26
Bestel tickets

Radman: unieke theaterbeleving in het reuzenrad

Schippers&VanGucht en Het Zuidelijk Toneel slaan de handen ineen en brengen Radman: een unieke muzikale theaterbeleving voor iedereen, van jong tot oud, van cultuurliefhebber tot kermisfanaat, met als decor jouw eigen stad.

In een 18 meter hoog reuzenrad luister je met een koptelefoon op je hoofd naar het verhaal van Radman. Hij torent met zijn imposante vertoning boven alles en iedereen uit, waardoor hij een geweldig overzicht heeft. Uitkijkend over de stad fluistert hij de geheimen van boven én beneden in je oor. Want wat doet die mevrouw van nummer 60 in de straat met die gekke naam elke ochtend? Wat is er aan de hand met de bomen in het parkje om de hoek? En hoe smaken wolken eigenlijk?

Je koopt een ticket per gondel voor een bepaald tijdslot (per half uur) en voor maximaal 4 personen. Je mag enkel bij elkaar in de gondel stappen als je uit hetzelfde huishouden komt. Omdat Radman ronddraait is de instaptijd voor iedere gondel uniek, maar we zorgen ervoor dat je niet lang hoeft te wachten. De gondels worden na iedere ronde gereinigd. De aangegeven eindtijd is de starttijd van het laatste tijdslot van de dag.

Een theaterinstallatie mét de gewenste afstand van 1,5 meter.

radman-theaters-tilburg-HZT

Locatie