Agenda

Re-openingsweek

Re-openingsweek Gastrobar RIX

Wanneer: 1 juni 2020 tot 7 juni 2020 Waar: Gastrobar RIX

Re-openingsweek Gastrobar RIX

Eindelijk! Op maandag 1 juni mogen de terrassen weer open en ook de restaurants mogen weer een beperkt aantal mensen toelaten. Om te vieren dat de horeca weer geopend is komt Gastrobar RIX van 1 tot en met 7 juni met een Re-openingsweek. Natuurlijk worden tijdens deze week alle regels van het RIVM keurig nageleefd.

Vier-gangenmenu & RIXPERIENCE

Om de heropening te vieren werkt Gastrobar RIX met een feestelijk vier-gangenmenu. Van maandag tot en met donderdag betaal je €34,50 voor dit menu, op vrijdag en zaterdag kost het €37,50. Buiten deze lekkere vier gangen ontvang je ook een gratis aperitief, RIX’ nieuwe huisbier: Gastrobier no SIX!

Wil je liever de volledige beleving meemaken? Voor €77,- geniet je van een echte RIXPERIENCE! Geniet van vijf heerlijke gangen met bijpassende dranken. Daarbij krijg je bovendien een amuse, aperitief en koffie met een bonbon en likeur achteraf. Het hele diner wordt met zorg samengesteld door de chef.

Reserveren?

Wil jij bij RIX vieren dat de horeca weer open mag? Reserveer snel een tafeltje door een mailtje te sturen naar info@rix.nl. Tijdens de re-openingsweek wordt er met twee shifts gewerkt, de eerste shift is welkom van 17.00 tot 19.30 uur. De tweede shift kan komen eten na 20.00 uur.

Locatie

Reageer op dit bericht