Agenda

Roze Maandag in Epic

Roze Maandag in Epic: Red & Blue

Wanneer: 25 juli 2016 van 21:00 tot 04:00 Waar: Epic Tilburg Entree: €7.-

Roze Maandag in Epic: Red & Blue

Red & Blue, de leading Gay discotheek uit Antwerpen is ook dit jaar weer aanwezig op het grootse Roze feest van Nederland. Al meer dan 15 jaar trekt Red & Blue met een karavaan naar Tilburg om de Roze feestvierder te trakteren op een feest dat je alleen kunt vinden in de enige echte Red & Blue in Antwerpen. Roze Maandag in Epic staat dit jaar dus in het teken van het Red & Blue feestje!

Roze Maandag in Epic

Club Epic aan de Heuvelring, zal ook dit jaar weer omgetoverd worden tot de grootste Gay discotheek van Roze maandag. Red & Blue komt met de hele karavaan van Antwerpen naar Tilburg. DJ Thomas M (resident DJ van Red & Blue) zorgt voor de nodige “OOR”gasme op en rond de dansvloer. Maar ook het complete entertainment team met dansers en DragQueens mag niet ontbreken.

Red & Blue

Red & Blue Roze maandag op maandag 25 juli vindt wederom plaats in Club Epic aan de heuvelring 116 in Tilburg. Midden in het hart van de Tilburgse Kermis. Het feest barst om 21:00 uur los en duurt tot 04:00 uur. Het terras van Club Epic is al in de middag geopend voor een drankje. En hier beginnen ze al vroeg met het feestje. Dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Kijk voor meer informatie en hoe je kans maakt op gratis entree kaarten op de Facebook pagina www.facebook.com/redbluerozemaandag

Alles over de Tilburgse Kermis

Kermis in Tilburg 2016
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van de Tilburgse Kermis…de grootste online attractie van Tilburg!

Locatie

Reageer op dit bericht