Agenda

Red Bull Sound Select in Poppodium 013

Red Bull Sound Select in Poppodium 013

Wanneer: 23 mei 2017 van 19:00 tot 00:00 Waar: Poppodium 013 Entree: Gratis

Red Bull Sound Select in Poppodium 013

Red Bull Sound Select keert terug naar Nederland. Onder de noemer JUICE, naar het gelijknamige album van Fresku en MocroManiac, presenteert het duo als headliner dit jaar drie exclusieve shows. Sound Select zet ook dit jaar weer de schijnwerper op Nederlands’ upcoming talent, gecureerd door Top Notch. De tour begint op dinsdag 23 mei in Tilburg (013). Last but not least: iedereen kan deze combinatie van gevestigde en opkomende artiesten kosteloos zien in de 013 door een ticket te reserveren via de RSVP pagina.

Artiesten

Tijdens de Red Bull Sound Select evenementen treden gevestigde artiesten samen met twee veelbelovende talenten op voor een exclusief klein publiek. Na een succesvolle start vorig jaar met shows van onder andere Clams Casino, Typhoon en Makam wordt het hoofdprogramma dit jaar verzorgd door Fresku en MocroManiac. De rappers hebben onlangs samen het goed ontvangen album ‘Juice’ uitgebracht, met o.a. de track ‘Witlof’. Aan hun de eer om de driedaagse tour te hosten, waarvoor platenlabel Top Notch als voorprogramma zes veelbelovende talenten selecteerde. Dit jaar is de keuze gevallen op Yung Nnelg, Latifah, Idaly, Rollàn, ANBU en Sammie Sedano. De tour start op 23 mei in het Tilburgse 013.

Over Red Bull Sound Select

Red Bull Sound Select is hét wereldwijde platform waar iedereen dagelijks de nieuwste muziek, artiesten en curatoren kan ontdekken. Sound Select is in het buitenland al erg succesvol en sinds vorig jaar ook in Nederland geïntroduceerd. Naast dat opkomende talenten de kans krijgen om voor een exclusief publiek op te treden, kan het publiek ook nieuw talent ontdekken. Dit jaar staat Sound Select in het teken van The Year of Hip Hop. Bezoekers kunnen middels een RSVP de show kosteloos bijwonen mits ze op tijd voor de deur staan. Elke RSVP is geldig voor één kaartje. Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Meer informatie

  • Locatie: Poppodium 013
  • Datum: Dinsdag 23 mei
  • Tijd: 19:00 uur
  • Entree: Gratis

Locatie

Reageer op dit bericht