Agenda

Redhead Days 2020

Redhead Days 2020 in Tilburgse binnenstad (AFGELAST!)

Wanneer: 28 augustus 2020 tot 30 augustus 2020 Waar: Binnenstad Tilburg Entree: Gratis

Redhead Days 2020 in Tilburgse binnenstad (AFGELAST!)

Op dinsdag 21 april 2020 heeft het kabinet besloten alle evenementen tot 1 september 2020 te verbieden. Dit is nodig om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Neem voor meer informatie omtrent kaartjes, nieuwe data, geldretour of andere zaken een kijkje op de website van het evenement.

Redhead Days 2020, een dag speciaal voor roodharigen, komt dit jaar opnieuw naar Tilburg. Het festival dat roodharigen uit de hele wereld naar Nederland trekt strijkt voor het tweede jaar op rij neer in onze stad. Tot en met 2018 vond het plaats in Breda, maar het lijkt sinds vorig jaar een nieuwe vestigingsplaats te hebben gevonden: Tilburg. Dit jaar viert het festival zelfs een soort jubileum, het is de vijftiende editie van het festival.

Redhead Days 2020

Het doel van de organisatie is aandacht vestigen op het fenomeen rood haar. Dit doen ze door massaal mensen met rood haar te verzamelen op één plek. In 2017 zocht de organisatie naar een andere stad om dit fenomeen onder de aandacht te brengen, dit werd Tilburg. Dit jaar zal de stad van 28 tot en met 30 augustus rood staan van de mensen.

Over de planning van Redhead Days 2020 is tot nu toe nog niks bekend, zodra hier meer bekendheid over is vermelden wij dit zo snel mogelijk. Ook kun je voor informatie kijken op Facebook of op de website van het evenement.

Foto’s

Heb jij rood haar maar weet je niet wat je moet verwachten van Redhead Days? Kijk even naar het fotoalbum wat onze fotograaf Bas Haans vorig jaar schoot.

Locatie

Reageer op dit bericht