Agenda

reeshof muzenconcerten

Reeshof Muzenconcerten in het Reeshofpark

Wanneer: 22 augustus 2017 van 18:00 tot 23:00 Waar: Reeshofpark Entree: Gratis

Reeshof Muzenconcerten in het Reeshofpark

In het Reeshofpark kun je in de maand augustus vier keer genieten van de Reeshof Muzenconcerten. Het laatste Reeshof Muzenconcert vindt plaats op dinsdag 22 augustus.

Met de Jan van Brusselband wordt de reeks Muzenconcerten op deze dag feestelijk afgesloten.  Zij spelen folk en rock muziek met Nederlandstalige teksten.

Reeshof Muzenconcerten

Vorig jaar trokken deze, door vrijwilligers georganiseerde, succesvolle concerten 12.000 bezoekers. Al om 18.00 uur kan er onder het genot van een muziekje gegeten worden bij de diverse eetkramen. Om 19.45 uur zullen de bands optreden om 22.00 uur stopt de livemuziek, terwijl de bars open blijven tot 23.00 uur.

Meehelpen?

Wil je graag meehelpen om ook dit jaar de Muzenconcerten weer tot een groot succes te brengen? De organisatie is namelijk nog op zoek naar vrijwilligers. Ze zijn voornamelijk op zoek naar mensen die materialen en fusten kunnen wisselen en mensen die kunnen helpen met het opzetten en afbreken van het podium. Ook zoeken zij nog mensen voor achter de bar en achter de kassa. Aanmelden kan via: muzenconcerten.tilburg@hotmail.com.

Locatie

Reageer op dit bericht