Agenda

reizend mantelzorgcafé

Reizend mantelzorgcafé door ContourdeTwern

Wanneer: 21 juni 2018 van 19:00 tot 21:00 Waar: ContourdeTwern Entree: Gratis

Reizend mantelzorgcafé door ContourdeTwern

Zorg jij voor een ander? Ga dan naar het reizend mantelzorgcafé. Hier kun je informatie krijgen en jouw ervaring met andere mantelzorgers delen. Ben je mantelzorger en wil je hier iets over weten of delen? Kom dan zeker een kijkje nemen. Het mantelzorgcafé is een ontmoetingspunt voor mantelzorgers uit Berkel-Enschot, Tilburg en Udenhout.

Verhalen en antwoorden

Het café is gratis, laagdrempelig, informatief en gezellig. Jouw zorg voor die ander is belangrijk en ondersteuning daarbij kan soms wenselijk zijn. Bovendien levert het vaak veel op als je als mantelzorger jouw verhaal met anderen deelt. Tijdens de caféavonden zijn mantelzorgconsulenten van ContourdeTwern aanwezig die je ondersteunen bij het vinden van antwoorden op vragen en bij het aanpakken van problemen.

De eerstvolgende bijeenkomst

De eerste volgende bijeenkomst is op donderdag 21 juni van 19:0 uur tot 21:00 uur. Deze keer is ContourdeTwern te gast bij het Boeijend Huys, Bossche weg 104 te Berkel-Enschot.

Meer weten over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met het Adviespunt van ContourdeTwern via 013-5498646, kijk op de site www.contourdetwern.nl/mantelzorg.

Locatie

Reageer op dit bericht