Agenda

amstel bierhal

AFGELAST: René le Blanc, Zanger Kafke en meer in de Amstel Bierhal op de Tilburgse Kermis

Wanneer: 23 juli 2021 van 18:00 tot 23:59 Waar: Amstel Bierhal Entree: Gratis
Bestel tickets

AFGELAST: René le Blanc, Zanger Kafke en meer in de Amstel Bierhal op de Tilburgse Kermis

Update: vanwege de nieuwe coronamaatregelen en het verbod op evenementen van deze omvang, gaat dit evenement helaas niet door. 

Fantastisch nieuws voor iedereen die houdt van een avondje Amstel Bierhal tijdens de Tilburgse kermis. De Amstel Bierhal keert namelijk zeven dagen terug tijdens de Tilburgse kermis. Je kunt er veilig en zonder enige beperkingen meezingen met nummers van de beste artiesten van Nederlandse bodem. Denk aan Snollebollekes, Tino Martin, John West, Django Wanger, René le Blanc en vele anderen. De entree is zoals gewoonlijk helemaal gratis, maar je hebt wel een negatieve testuitslag nodig via Testen voor Toegang

Je vindt de Amstel Bierhal op het Willemsplein voor het Stadhuis. De Amstel Bierhal is tijdens de Tilburgse Kermis geopend op de volgende momenten: van vrijdag 16 juli t/m zondag 18 juli en van donderdag 22 juli t/m 25 juli. De entree werkt als volgt: je laat je testen via Testen voor Toegang en download de CoronaCheck-app. Vervolgens ga je naar de Amstel Bierhal en laat je bij de entree de QR-code van je CoronaCheck-app scannen. Dit kan alleen met een geldige negatieve test van Testen voor Toegang die maximaal 40 uur oud mag zijn. Je laat je naam en e-mailadres achter en kunt vervolgens gaan feesten zonder anderhalve meter afstand te hoeven houden.

Programma Amstel Bierhal vrijdag 23 juli

Benieuwd naar het programma? We zetten het voor je op een rijtje.

  • Vrijdag 23 juli: René le Blanc, Zanger Kafke, René Schuurmans & DJ Coenio

De Amstel Bierhal is iedere dag dat ze geopend zijn open van 18:00 – 00:00 uur. Benieuwd naar het programma op andere dagen? Check dit artikel.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Amstel Bierhal? Check dan de website. Wil je meer weten over de actualiteiten rondom de Amstel Bierhal? Volg ze dan vooral op Facebook. 

De Amstel Bierhal gaat dus zeven dagen open tijdens de Tilburgse Kermis. De kermis zelf duurt tien dagen. Namelijk van 16 juli tot en met 25 juli. Alle informatie over de kermis vind je in dit artikel.

Locatie