Agenda

repair cafe

Repair Café bij Wijkcentrum In de Boomtak

Wanneer: 15 juli 2017 van 13:00 tot 16:30 Waar: Wijkcentrum In De Boomtak Entree: vrijwillige bijdrage

Repair Café bij Wijkcentrum In de Boomtak

Ook in de zomer gaat het Repair Café in Wijkcentrum In De Boomtak gewoon door! Je bent welkom op zaterdag 15 juli en op zaterdag 20 augustus vanaf 13:00 uur in Boomstraat 81 in Tilburg.

Tot vier uur kun je spullen voor reparatie aanbieden. Deskundige vrijwilligers proberen, liefst samen met jou, de spullen weer in orde te krijgen. Je kunt terecht met elektrische apparaten en fietsen. Maar ook met kleine reparaties aan kleding weten de vaardige dames achter de naaimachine vast wel raad. Hiervoor vragen ze slechts een vrijwillige bijdrage.

Maak kennis met andere mensen uit de wijk en drink samen een lekker kopje koffie tijdens het wachten op je beurt. En wie weet, zijn je spulletjes weer zo goed als nieuw als je het Repair Café weer verlaat. Ook gereedschap dat je niet meer gebruikt en dat thuis maar in de weg ligt kun je komen inleveren. Dit gereedschap gaat dan naar de Stichting Gered Gereedschap Loon op Zand. Heb je heel veel gereedschap of hele grote voorwerpen die je zelf niet kunt brengen? Dan kan er voor gezorgd worden dat dit bij je thuis opgehaald wordt.

Locatie

Reageer op dit bericht