Agenda

Repair Café bij Wijkcentrum In De Boomtak

Wanneer: 20 mei 2017 van 13:00 tot 17:00 Waar: Wijkcentrum In De Boomtak Entree: Vrijwillige bijdrage

Repair Café bij Wijkcentrum In De Boomtak

Op zaterdag 20 mei is er weer een Repair Café in wijkcentrum In De Boomtak, Boomstraat 81 in Tilburg. Dus heb je nog spulletjes die gerepareerd moeten worden, maar komt het nu even financieel niet zo goed uit, kom dan op zaterdag 20 mei naar het Repair Café.

Repair Café

Deskundige vrijwilligers proberen, liefst samen met jou, de spullen weer in orde te krijgen. Hiervoor vragen ze slechts een vrijwillige bijdrage.

Maak kennis met andere mensen uit de wijk en drink een lekker kopje koffie tijdens het wachten op je beurt. En wie weet, zijn je spulletjes weer zo goed als nieuw en heb je nieuwe mensen leren kennen als je het Repair Café weer verlaat. Het Repair Café vindt elke derde zaterdag van de maand plaats van 13:00 tot 17:00 uur in de huiskamer van ons wijkcentrum. Tot vier uur kun je spullen voor reparatie aanbieden.

Ook gereedschap dat je niet meer gebruikt en dat thuis maar in de weg ligt kun je bij ons komen inleveren. Dit gereedschap gaat dan naar de Stichting Gered Gereedschap Loon op Zand. Heb je heel veel gereedschap of hele grote voorwerpen die je zelf niet kunt brengen? Dan kunnen wij er voor zorgen dat het bij je thuis opgehaald wordt.

Locatie

Reageer op dit bericht