Agenda

Retro-muziektheater

Retro-muziektheater in de Kennismakerij

Wanneer: 20 april 2018 van 20:30 tot 23:00 Waar: Bibliotheek Midden-Brabant Entree: €12,50
Bestel tickets

Retro-muziektheater in de Kennismakerij

Op 20, 21 en 22 april speelt de retro-muziektheater ‘Immer Gerade Aus’ van Tilburgse theatermakers exclusief in de Kennismakerij. Als publiek volg je een vriendengroep in het Oost-Berlijn van de jaren ’80. Over hun dromen, liefde, verlangens, Trabantjes en angst voor de geheime dienst.

De ruwe sfeer van de voorstelling is vergelijkbaar met die van de musical ‘Rent’. De nummers die worden gezongen zijn beïnvloed door de grootste 80’s en 90’s hits uit de Duitse popgeschiedenis. En men proeft letterlijk de sfeer van die kant van de Berlijnse Muur, met de originele cola zoals die gemaakt werd in de toenmalige Duitse Democratische Republiek (DDR) als tegenhanger van bekende, Amerikaanse cola-merken. Alle bezoekers krijgen een sampler als welkomstdrankje.

Retro-muziektheater

‘Immer Gerade Aus’ wordt gespeeld en gemaakt door Arnoud Plantinga, Huub Bakker, Iris Langedijk, Yvonne Schoneveld, Lieke Vermeulen, Mark Dekker, Robin Brugman, Isabel Rodriguez, Frank de Leeuw en Judy Verhaeren. Zij zijn ter voorbereiding op hun rollen in gesprek gegaan met experts en oud-inwoners van de DDR over het leven van toen. En zij nemen nu het publiek mee in hun zoektocht naar antwoorden op hun vragen. Hoe is het leven als je eigenlijk nooit weet wie je kunt vertrouwen? Wat doe je als je een kans krijgt die haaks staat op jouw idealen? En kan liefde opbloeien dwars door de Muur heen?

Reserveren

De drie avondvoorstellingen vinden van 20 t/m 22 april plaats in de Kennismakerij, proeftuin van de Bibliotheek Midden-Brabant in de Tilburgse Spoorzone. De aanvangstijd is 20.30 uur. Tickets kosten €12,50 per stuk. Kijk voor meer informatie op de website of reserveer direct kaarten via deze website.

Locatie

Reageer op dit bericht