Agenda

Revolutionary Road

Revolutionary Road in Theater De NWE Vorst

Wanneer: 10 november 2017 van 20:30 tot 22:30 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €25,-
Bestel tickets

Revolutionary Road in Theater De NWE Vorst

Theater Rotterdam en Toneelschuur Producties hebben de handen ineengeslagen voor de coproductie Revolutionary Road. Vrijdag 10 november is deze voorstelling te zien in Theater De NWE Vorst.

foto: Anneleen Louwes

In de toneelbewerking van het bekende boek van Richard Yates spelen acteurs Jacob Derwig, Teun Luijkx, Malou Gorter, Alejandra Theus de bewoners van Revolutionary Road.

Revolutionary Road

Het jonge echtpaar Frank en April Wheeler is totaal vastgelopen in hun burgerlijke bestaan, waar alles draait om de uiterlijke schijn en het goede salaris. Terwijl ze hun leven steeds meer beginnen te haten, valt hun huwelijk langzaam uit elkaar. Misschien moeten ze alles achter zich laten, een nieuw leven beginnen in Parijs. Maar het besluit om een nieuw leven te starten heeft meer gevolgen dan verwacht.

Revolutionary Road is een aangrijpend verhaal over de diepste onvolkomenheden van de mens.

Food & Theatre Deal

De NWE Vorst en Cinecitta bieden je diner, koffie en de voorstelling voor de speciale actieprijs van €30,-. Geniet bij Cinecitta van een heerlijke pompoensoep met rivierkreeftstaartjes en ravioli gevuld met geitenkaas, citroen en chili. Drink daarna lekker nog een kop koffie of thee in De NWE Vorst en bezoek vervolgens de voorstelling Revolutionary Road. Aanvang van het diner is tussen 17.30 en 18.30 uur. De voorstelling start om 20.30 uur.

Kaarten koop je aan de kassa van De NWE Vorst.

​In het kort

  • Datum: vrijdag 10 november 2017
  • Tijd: 20.30 – 22.30 uur
  • Locatie: Theater De NWE Vorst
  • Entree: €25,-

 

Locatie

Reageer op dit bericht