Agenda

Rewind-Backstage

Rewind-Backstage concerten op het binnenterrein van FoxFarm

Wanneer: 28 juni 2019 van 20:00 tot 22:00 Waar: FoxFarm Entree: Gratis

Rewind-Backstage concerten op het binnenterrein van FoxFarm

In samenwerking met muziekcentrum Rewind en Cultuur- en Buurtcentrum FoxFarm gaat Heyhoef-Backstage in juni vier zomeravondconcerten organiseren op het binnenterrein van FoxFarm. Het zullen vier gratis toegankelijke concertavonden worden op vrijdagavond 7, 14, 21 en 28 juni van 20.00 – 22.00 uur met muziekacts die qua programmering goed passen bij wat er maandelijks bij Heyhoef-Backstage te zien en te beluisteren is.

Programma Rewind-Backstage

De start is dus op vrijdagavond 7 juni met een spiksplinternieuwe THIN LIZZY Tribute formatie die zichzelf tot ‘Minnesota’ heeft omgedoopt. 14 juni zal de ‘Dave Warmerdam Band’ optreden, die dit jaar mee doet aan de nationale Blues Challenge en een plaatsje gekregen hebben op het gerenommeerde Bluesfestival in Culemborg. Vrijdag 21 juni een uniek optreden van ‘John Hayes’ Doubleblood’, een onvervalst powertrio o.l.v. Mothers Finest zanger/gitarist John Hayes. Een primeur voor Tilburg. 28 juni staat ‘Almost Cocker’ op het programma, een 12-koppige band die het bekende repertoire van Joe Cocker op een formidabele wijze weet te vertolken.

Binnenplaats FoxFarm

De concerten van Rewind-Backstage zullen plaatsvinden op een groot podium op de binnenplaats bij FoxFarm. Het terrein aan de Zuilichemstraat 2 (Reeshof, Koolhoven-Buiten), 5036ZA Tilburg. Het terrein is toegankelijk vanaf 19.30 uur en de concerten starten om 20.00 uur. Parkeergelegenheid zal gecreëerd worden achter Cultuur- en Buurtcentrum FoxFarm (waar Rewind in gehuisvest is) en is bereikbaar via een speciale ingang aan de Reeshofweg 55 (volg de bewegwijzering). Buslijn 3 en 4 stoppen voor de deur, het NS-station is op loopafstand.

Locatie

Reageer op dit bericht