Agenda

john hayes

Rewind-Backstage: Mother’s Finest gitarist John Hayes met DoubleBlood

Wanneer: 21 juni 2019 van 20:00 tot 22:00 Waar: ContourdeTwern Entree: Gratis

Rewind-Backstage: Mother’s Finest gitarist John Hayes met DoubleBlood

Vrijdag 21 juni het derde concert door Rewind-Backstage. Deze avond speciaal voor de liefhebbers van Funk – Rock – Soul. Niemand minder dan de bekende zanger-gitarist van Mother’s Finest, John Hayes, zal met zijn eigen powertrio van 20.00 – 22.00 uur optreden op het fraaie en nieuw gecreëerde podium in de boerenschuur op de binnenplaats bij FoxFarm.

Net als bij de twee eerdere concerten, die samen met Heyhoef-Backstage georganiseerd worden, zal de barbecue weer aangestoken worden voor de gratis hapjes!

Over John Hayes DoubleBlood

John Hayes DoubleBlood is de creatieve uitlaatklep voor John in combinatie met zijn werk al gitarist voor de legendarische Amerikaanse meesters van de ‘funckrockdance’ Mother’s Finest. Met hits als Baby Love en Piece of the Rock werd de wereld blootgesteld aan de universal grooves van Mothers Finest. John Hayes’ Double Blood is zijn manier om een stap verder en zover mogelijk over de grens te gaan. De sound kan omschreven worden als een psychedelische mix van rock, dance en funk, maar met een stevige gitaar riffs.

John Hayes DoubleBlood bestaat op de kop af 10 jaar en treed in zowel Nederland als in het buitenland met succes op. Naast John’s gitaar en zang bestaat de bezetting uit drummer Stevie Alphenaar en bassist Tjako Pasanea. “Deze muziek is aanstekelijk”, zegt Hayes over Double Blood, “Overal waar we komen, begint het publiek spontaan mee te jammen en te dansen, het is altijd een vette party”.

Praktische info

Het terrein bij muziekcentrum Rewind (Reeshof, Koolhoven-Buiten), is toegankelijk vanaf 19.30 uur en de concerten starten om 20.00 uur. Parkeergelegenheid bij Cultuur- en Buurtcentrum FoxFarm en is bereikbaar via een speciale ingang aan de Reeshofweg 55 (volg de bewegwijzering). Buslijn 3 en 4 stoppen voor de deur, het NS-station is op loopafstand.

  • Locatie Foxfarm/Rewind (Reeshofweg 55, Koolhoven/Reeshof/Tilburg)
  • Vrijdag 21-06-2019
  • Aanvang: 20:00 uur
  • Gratis entree en BBQ!

Locatie

Reageer op dit bericht