Agenda

Rob Scheepers

Rob Scheepers met Kom Maar Op in Jan van Besouw

Wanneer: 28 april 2018 van 20:30 tot 23:00 Waar: Cultureel Centrum Jan van Besouw Entree: €16,-
Bestel tickets

Rob Scheepers met Kom Maar Op in Jan van Besouw

Als je een liefhebber bent van snelle oneliners moet je op zaterdag 28 april in cultureel centrum Jan van Besouw zijn. Dan speelt namelijk Rob Scheepers zijn show Kom Maar Op. Ben jij erbij?

Over Rob Scheepers

Rob Scheepers won de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza in Toomler, mocht aanschuiven bij De Wereld Draait Door en Jinek, kreeg een wekelijkse radiocolumn en werd één van de steunpilaren van het tv-programma Padoem Patsss. En alsof dat nog niet genoeg is waren zijn nieuwjaarsconferences in het zuiden van het land avond na avond stijf uitverkocht en debuteerde hij ook succesvol boven de grote rivieren met zijn show Schroot. Na deze enerverende ontwikkelingen realiseert de cabaretier uit Sterksel zich dat het tweede deel van zijn leven is begonnen. Radio, televisie en theaters vér buiten de Brabantse grenzen bespeelt hij inmiddels met veel plezier en succes. In zijn tweede show vertelt Rob aan de hand van scherpe, herkenbare en humoristische anekdotes over alledaagse situaties en verrassingen die zomaar kunnen opduiken.

Of Rob daar klaar voor is? ‘Kom maar op!’

Praktisch

Zin om je lachspieren weer eens aan het werk te zetten? Kom dan naar Jan van Besouw. Wij hebben alvast wat praktische informatie op een rijtje gezet:

  • Datum: zaterdag 28 april 2018
  • Tijd: 20.30 – 23.00 uur
  • Locatie: CC Jan van Besouw
  • Toegang: €16,-

Locatie

Reageer op dit bericht