Agenda

Ronde van de Korvel

Wielerwedstrijd Ronde van de Korvel

Wanneer: 10 september 2017 van 10:00 tot 17:00 Waar: Korvelseweg Entree: gratis

Wielerwedstrijd Ronde van de Korvel

De befaamde Ronde van de Korvel is terug van weggeweest. Op 10 september vindt het spektakel plaats. Een mooie dag voor fietsers, maar zeker ook voor de toeschouwers!

Tijdens dit wielerevenement worden er meerdere wegwedstrijden gehouden, maar ook een dikke bandenrace en evenementjes langs het parcours.

Programma

  • 10.00 uur: Dikke Banden Race (kinderen tussen 7 en 12 jaar);
  • 11.00 uur: Wegwedstrijd jeugd;
  • 15.15 uur: Prominenten;
  • 16.00 uur: Junioren.

Route

Kom je als toeschouwer naar de Ronde van de Korvel? Dan is het handig om te weten waar jij langs de route kunt staan. Het start- en eindpunt van de race bevindt zich op de Korvelseweg ter hoogte van de Gardiaanhof. De deelnemers racen richting het punt waar de Korvelseweg en de Trouwlaan samenkomen, maken hier een scherpe bocht de Trouwlaan in, om vervolgens bij de Hesperenzijstraat af te slaan, naar de Hesperenstraat en dan weer de Korvelseweg op. Je kunt de route ook op deze kaart bekijken:

Ronde van de Korvel

Meedoen aan de Ronde van de Korvel

Heb jij altijd al mee willen doen als ‘prominente’? Doe dan mee aan de Ronde van de Korvel. Om je in te schrijven kun je een mailtje sturen naar info@peerke.biz.

Kinderen kunnen tussen de 7 en 12 jaar ook deelnemen, aan de Dikke Banden Race. Ze mogen op hun eigen fiets, of dat nou een gewone fiets is of een mountainbike of een citybike. Zolang het maar geen racefiets is, want dat is natuurlijk niet eerlijk. Je kunt je inschrijven via www.dikkebandenrace.nl. Op de dag zelf haal je je rugnummer en fietshelm vanaf 9.15 uur op bij Café Berlijn aan de Korvelseweg. Deelname is gratis! Op 10 september kun je je ook nog inschrijven, de aanvang van de race is 10.00 uur.

Voor de deelnemers aan de Dikke Banden Race, de jeugdrondes en de juniorenwedstrijd worden mooie prijzen beschikbaar gesteld. Heb je een KNWU-licentie? Schrijf je dan nog snel in via www.knwu.nl of via www.twcpijnenburg.nl.

In het kort

  • Datum: zondag 10 september 2017;
  • Tijd: 10.00 – 17.00 uur;
  • Locatie: De Korvel;
  • Entree: gratis!

Locatie

Reageer op dit bericht