Agenda

spoorpark

Rondleiding in het Spoorpark

Wanneer: 17 mei 2019 van 14:00 tot 15:30 Waar: Spoorpark Entree: €5,-
Bestel tickets

Rondleiding in het Spoorpark

De opening van het park komt steeds dichterbij. Stichting Spoorpark biedt Tilburg graag nog een keer de mogelijkheid om vooraf een indruk te krijgen van het mooie park in aanleg. In de maand mei worden rondleidingen verzorgd op diverse thema’s.

Thema’s

De rondleidingen worden ingezet op de thema’s flora & fauna, water en inrichting. Daarnaast is er ook een algemene rondleiding zoals die al eerder gegeven is. De rondleidingen vinden op de volgende momenten plaats:
  • Beeldtaal en inrichtingselementen op vrijdag 17 mei, door Ginette Blom en Jacqueline Moors (Blom & Moors)
  • Levend Water op dinsdag 28 mei, door Lucy Bathgate, initiatiefneemster project Levend Water

Ginette Blom en Jacqueline Moors

Jacqueline en Ginette nemen je tijdens deze rondleiding mee in de wereld van de beeldtaal en de inrichtingselementen in het park. Denk aan de pergola’s, banken en verlichting. Hoe wordt een beeldtaal ontwikkeld? Wat is het gedachtengoed achter de keuzes en waarom staat dat ene element nu net op die plek? Ze vertellen over de inpassing in het parkontwerp en de samenhang tussen de inrichtingselementen onderling. Je bent van harte welkom voor deze rondleiding van ongeveer anderhalf uur.

Aanmelden

De prijs per rondleiding is €5,00 per persoon. Je kunt jezelf aanmelden voor één van de rondleidingen door een ticket aan te schaffen via
de website. Er is per rondleiding plek voor maximaal 20 deelnemers.

Locatie

Reageer op dit bericht