Agenda

spoorpark

Rondleiding in het Spoorpark

Wanneer: 28 mei 2019 van 10:00 tot 12:00 Waar: Spoorpark Entree: €5,-
Bestel tickets

Rondleiding in het Spoorpark

De opening van het park komt steeds dichterbij. Stichting Spoorpark biedt Tilburg graag nog een keer de mogelijkheid om vooraf een indruk te krijgen van het mooie park in aanleg. In de maand mei worden rondleidingen verzorgd op diverse thema’s.

Thema’s

De rondleidingen worden ingezet op de thema’s flora & fauna, water en inrichting. Daarnaast is er ook een algemene rondleiding zoals die al eerder gegeven is. De rondleiding vindt op het volgende moment plaats:
  • Levend Water op dinsdag 28 mei, door Lucy Bathgate, initiatiefneemster project Levend Water

Lucy Bathgate

Levend water is een van de meest essentiële elementen in het park. De droom van Lucy Bathgate (initiatiefneemster) komt hiermee tot leven. Zij neemt je tijdens deze rondleiding mee door het hele park en geeft uitleg over het watersysteem, de borging van de waterkwaliteit en alle verschillende onderdelen die het water ‘levend’ maken. Want wat is dat nu: levend water? En wat betekent dit voor de leefbaarheid in de stad, voor klimaatadaptatie. Ook neemt zij je mee in een stukje watereducatie, de regenwaterberging en wat je zelf in je eigen tuin kunt doen om die watervriendelijker en klimaatbestendiger te maken.

Na de rondleiding is uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen, maar ook om je interesse te uiten om als vrijwilliger betrokken te zijn bij de borging van het water in het Spoorpark.

Aanmelden

De prijs per rondleiding is €5,00 per persoon. Je kunt jezelf aanmelden voor één van de rondleidingen door een ticket aan te schaffen via
de website. Er is per rondleiding plek voor maximaal 20 deelnemers.

Locatie

Reageer op dit bericht