Agenda

Science Improve Jam

Round 1 in Digilab Bibliotheek Midden-Brabant

Wanneer: 17 november 2017 tot 19 november 2017 Waar: Bibliotheek Midden-Brabant Entree: gratis

Round 1 in Digilab Bibliotheek Midden-Brabant

Op 17, 18 en 19 november organiseert het Digilab van de Bibliotheek Midden-Brabant Round 1, een gratis gaming en game design event waar je kennis kan maken met allerlei verschillende disciplines en genres.

Round 1

Doe mee aan workshops waarin je zelf aan de slag gaat met 8-bit game level design, pixel art, voxel art en Gameboy muziek. Ook kun je aan de slag met ‘analoge games’ zoals Warhammer 40K of maak je eigen card game. Bezoek de Tegenlicht meetup ‘All in the Game’ en discussieer mee over gamen en gameverslaving. Battle mee in het Warcraft 3 Tournament (LAN party) en geniet van verschillende live shows op de Chiptune dance night.

Retro game console expositie

In het kader van Round 1 kun je in de Bibliotheek Tilburg Centrum van 10 tot en met 19 november een bijzondere game console expositie vinden met daarin een aantal van de oudste en meest exclusieve game consoles uit de computer game geschiedenis.

Alle onderdelen van het event zijn gratis toegankelijk, voor nerds en n00bs! Inschrijven voor workshops en meer informatie op: www.round1.nl.

round 1

Locatie

Reageer op dit bericht