Agenda

Roze Maandag: van start met de Roze Karavaan

Wanneer: 24 juli 2017 van 12:00 tot 14:30 Waar: Binnenstad Tilburg (centrum) Entree: gratis

Roze Maandag: van start met de Roze Karavaan

Binnenkort overspoelen vele duizenden open-minded feestvierders de Tilburgse kermis tijdens Roze Maandag, dit jaar op 24 juli. Deze dag, die natuurlijk in het teken staat van liefde en gelijkheid, gaat van start met de Roze Karavaan. Lopen jij en je vrienden ook mee?
Roze-Karavaan

Roze Karavaan

Het hoogtepunt tijdens Roze Maandag is de Roze Karavaan. Met de karavaan trekt iedereen gezamenlijk door de binnenstad en de kermis in een roze bonte stoet. Dit jaar is het verzamelpunt op het Burgemeester Stekelenburgplein, aan de achterzijde van het station, om 12.00 uur. Kermiswethouder Erik de Ridder en voorzitter Stichting Roze Maandag Rona van der Heijden heten iedereen hier van harte welkom. Om 12.45 vertrekt de karavaan richting de Stadhuisstraat, via de Stationsstraat, de Nieuwlandstraat naar de Heuvelstraat. Vervolgens vertrekt de karavaan verder naar de Paleisring, langs Kermis FM op het Piusplein, de Heuvelring op en eindigend op de Korte Heuvel. Langs de route en in de karavaan zelf zullen er verschillende speciale momenten te zien zijn qua entertainment. Veel roze, glitter, drags, entertainment, ballonnen enzovoorts. De Roze Karavaan wordt groots en valt enorm op dit jaar!

De Roze Karavaan is er voor iedereen. Maar dan ook echt iedereen. Ben jij jong, oud, gay, straight, man, vrouw, getint, blank? Het maakt niets uit, want jij bent welkom.

Alles op een rijtje

  • Datum: maandag 24 juli 2017
  • Tijd: 12.00 – 15.00 uur
  • Startpunt: Station Tilburg
  • Toegang: gratis!

Wil je weten wie van jouw vrienden ook van de partij zijn bij de Roze Karavaan 2017 of wil je gewoon op de hoogte blijven? Houd dan Facebook in de gaten.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Locatie

Reageer op dit bericht