Agenda

roze maandag 2017

Roze Maandag 2017

Wanneer: 24 juli 2017 Waar: Tilburgse Kermis Entree: Gratis

Roze Maandag 2017

Met ruim 230 attracties is de Tilburgse Kermis de grootste kermis van de Benelux. De Tilburgse binnenstad verandert 21 tot en met 30 juli 2017 weer in één groot feest. Niet alleen de kermis zelf is een bezoekje waard, ook de feestjes en themadagen als Roze Maandag mag je eigenlijk niet missen.

De drukst bezochte dag van de Tilburgse Kermis is Roze Maandag, één van de grootste homo-evenementen van Nederland. De binnenstad van Tilburg kleurt roze en op elke straathoek en plein is het feest. Wil je een kleine indruk krijgen van Roze Maandag in Tilburg? Bekijk dan ook eens de fotoboeken van afgelopen jaren.

Roze Maandag 2017

Roze Maandag is de afgelopen 26 jaar uitgegroeid tot één van de grootste homo-emancipatie en – integratie evenementen van Nederland en heeft een uniek karakter. Roze Maandag is een organisch evenement. Het wordt niet georganiseerd door één partij, het heeft niet één ingang en je hoeft er geen entree te betalen.

Roze Maandag is een verzameling van activiteiten die plaats vinden op de maandag van de Tilburgse Kermis. Al deze activiteiten staan in het teken van homo-emancipatie en –integratie. Het bestuur van de Stichting Roze Maandag stelt zich ten doel om te laten zien dat in een wereld waar er nog steeds sprake is van vijandigheid en intolerantie tegen anders geaarden, samen feestvieren juist verbroedert. Roze Maandag 2017 is de 27e editie en vindt plaats op maandag 24 juli.

Locatie

Reageer op dit bericht