Agenda

De Valse Start

Roze Maandag: de Valse Start bij De Lollipop

Wanneer: 23 juli 2017 van 20:00 tot 04:00 Waar: De Lollipop Entree: Gratis

Roze Maandag: de Valse Start bij De Lollipop

Op zondag 23 juli gaat De Lollipop alvast van start met Roze Maandag: de Valse Start. Leuke optredens en omringt door de kermis. Wie wilt dit nou niet!

De Valse Start

Op zondagavond 23 juli telt De Lollipop vanaf 20:00 uur af naar Roze Maandag tijdens de enige echte “Valse Start”. Met optredens van Dee Dee Janssens, Ellen van Ellende, Shadow McQueen en Showqueen Miss B. De muziek en valse presentatie is natuurlijk weer in handen van Richard van Iperen a.k.a. Richiliciouss.

Roze Maandag

Met ruim 230 attracties is de Tilburgse Kermis de grootste kermis van de Benelux. De Tilburgse binnenstad verandert 21 tot en met 30 juli 2017 weer in één groot feest. Niet alleen de kermis zelf is een bezoekje waard, ook de feestjes en themadagen als Roze Maandag mag je eigenlijk niet missen.

De drukst bezochte dag van de Tilburgse Kermis is Roze Maandag, één van de grootste homo-evenementen van Nederland. De binnenstad van Tilburg kleurt roze en op elke straathoek en plein is het feest. Wil je een kleine indruk krijgen van Roze Maandag in Tilburg? Bekijk dan ook eens de fotoboeken van afgelopen jaren.

Praktische informatie

  • Locatie: De Lollipop
  • Datum: Zondag 23 juli
  • Tijd: 20:00 tot 04:00 uur
  • Entree: Gratis

Locatie

Reageer op dit bericht