Agenda

de valse start

Roze Maandag: De Valse Start met Kermis FM

Wanneer: 23 juli 2017 van 00:00 tot 01:00 Waar: Piusplein Entree: gratis

Roze Maandag: De Valse Start met Kermis FM

Dit jaar begint Roze Maandag al op zondag met De Valse Start. Waarom? Omdat het feest niet lang genoeg kan duren natuurlijk! 

De Valse Start

Op zondag 23 juli telt bij de stage van Kermis FM op het Piusplein iedereen gezamenlijk af tot Roze Maandag 2017. Tegen middernacht gaan de lichten uit op het Piusplein en de Paleisring en worden er onder de aanwezigen roze lichtgevende gadgets uitgedeeld. Samen met Kermis FM wordt om 00.00 uur Roze Maandag ingeluid en kan het roze feest beginnen.

Tijdens de Valse Start heeft zowel het Piusplein als de Paleisring een eigen programmering, maar rondom het aftelmoment zal er centrale muziek zijn op beide horecapleinen.

Roze Maandag

Dit jaar is iedereen welkom voor Roze Maandag op 24 juli om gelijkwaardigheid en acceptatie te vieren. Dan zet iedereen zijn of haar roze bril op, om de wereld een beetje mooier te maken. Iedereen kan en mag zichzelf zijn. Op Roze Maandag, maar ook op alle andere dagen van het jaar. Ieder persoon is anders en heeft veel verschillende kwaliteiten en eigenaardigheden. En dat mag ook. Het motto van Roze Maandag 2017 is dan ook niet voor niets: ‘Label me gerust, maar stop niet bij één label’. Voel je dus als muntenverzamelende, volleyballende, heteroseksuele carnavalsgek, verbonden met de tennissende, muziekliefhebbende, homoseksuele breakdancer. Wedden dat je overeenkomsten hebt?

In het kort

  • Datum: zondag 23 juli 2017
  • Tijd: middernacht
  • Locatie: Piusplein
  • Entree: gratis!

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Locatie

Reageer op dit bericht