Agenda

roze maandag

Roze Maandag in de Stadhuisstraat

Wanneer: 23 juli 2018 van 11:00 tot 04:00 Waar: Stadhuisstraat Entree: Gratis

Roze Maandag in de Stadhuisstraat

Roze Maandag vier je natuurlijk in het gezelligste straatje van Tilburg: de Stadhuisstraat! De place to be tijdens de Tilburgse Kermis en met twee gay cafés in de straat al helemaal tijdens Roze Maandag.

Roze Maandag

Dit jaar wordt het nog leuker, er wordt namelijk al om 11:00 uur verzameld in de Stadhuisstraat, waar de dragqueens en travestieten in de Pink Drag Queen Express zullen stappen, gevolgd door twee open auto’s. Ook jij bent van harte welkom om aan te sluiten als iedereen richting het station gaat om weer aan te sluiten bij de Pride Walk van de stichting Roze Maandag.

Alle aanwezigen zullen de officiële opening bijwonen om vervolgens terug te keren naar de Stadhuisstraat. Esther Hart staat daar al te wachten om het startschot te geven van de grootste drag/travo-polonaise van Tilburg en omstreken. Uiteraard komt Esther Hart niet alleen voor het startschot, zij zal ook een spetterend optreden geven op het twintig meter lange podium in de Stadhuisstraat. Veel beter kun je jouw Roze Maandag niet beginnen!

Alsof dat allemaal niet genoeg is, wordt later op de dag nog een optreden verwacht van Storm3, de LGBT boyband van Nederland! De gehele dag zal omlijst worden door een dragqueenshow van internationale allure. Tussen al deze toppers zorgen de Stadhuisstraat dj’s voor de sfeer waar de Stadhuisstraat bekend om staat.

Roze Maandag in de Stadhuisstraat is een dag die je niet wil missen, dus zorg dat je erbij bent.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Locatie

Reageer op dit bericht