Agenda

Lollipop Outdoor

Roze Maandag: Lollipop Outdoor Xtravaganza

Wanneer: 22 juli 2019 van 12:00 tot 04:00 Waar: Café / Club de Lollipop Entree: Gratis

Roze Maandag: Lollipop Outdoor Xtravaganza

Op maandag 22 juli staat Roze Maandag op het programma en uiteraard laat De Lollipop dat niet zo maar voorbij gaan. Dit jaar pakken ze nog groter uit dan de voorgaande jaren met: Lollipop Outdoor Xtravaganza.

Het feest start om 12:00 uur buiten met een grote DJ booth, licht en extra geluid midden op het kermis terrein. Dus voor die geweldige Lollipop ervaring hoef je niet langer onder de overkapping te staan.

Entertainment

Onder andere Leroy Sendar, DJ Dennis en DJ Bart zullen de lekkerste muziek voor je draaien en dit jaar sluit De Lollipop af met een speciale guestshow. Niemand minder dan Alam Wernik zal een twee uur durende show weggeven waarbij de JJ Malibu giveaways uiteraard niet mogen ontbreken.

Om 01:00 uur wordt het feest buiten afgesloten en kun je binnen nog verder feesten tot 04:00 uur. Let op! Zorg dat je voor 01:00 uur binnen bent, anders wordt het aansluiten in de rij.

Extra tap

Geen zin om lang te wachten voor je drankje omdat het zo druk is? Ook dit jaar heeft de Lollipop een extra bar in de parkeergarage waarmee het totaal op 14 tappunten komt te staan. Pinnen kan dit jaar bij alle barren en samen met Trojka geven ze de hele dag Trojka pink shotjes weg voor maar €1,-.

Dus ook dit jaar is er maar één plek waar je Roze Maandag het beste kunt vieren: Lollipop Outdoor Xtravaganza

Locatie

Reageer op dit bericht