Agenda

Ruud Hermans

Ruud Hermans geeft een concert in Tilburg

Wanneer: 5 maart 2020 van 20:30 tot 22:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: €19,50

Ruud Hermans geeft een concert in Tilburg

Tijdens de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van The Voice Senior liet zanger Ruud Hermans een verpletterende indruk achter. Daarmee is, tegelijkertijd met deze tweede reeks van de show, het Voice-avontuur van Ruud begonnen! Om dit te vieren, is er op 5 maart 2020 een concert met als titel Hometown gepland in zijn eigen stad Tilburg.

Fotocredits: The Voice Senior – Talpa

Carrière van Ruud Hermans

Velen zullen Ruud kennen van zijn vertrouwde stemgeluid op de radio. Jarenlang presenteerde hij verschillende programma’s waaronder Het Theater Van Het Sentiment en Country Time (KRO). Daarnaast was Ruud altijd al een van de meest gewaardeerde singer-songwriters in de Nederlandse country scene, en kent iedereen de hit Somewhere Between die hij scoorde met zijn band The Tumbleweeds. Nu heeft die pracht carrière nieuwe glans gekregen op het podium van The Voice Senior!

Theatershow

Aanstaande 5 maart zal Ruud, naast zijn eigen songs, een aantal Americana/country klassiekers ten gehore brengen. De songs zullen worden omlijst met verhalen en anekdotes uit de tijd dat hij als radiopresentator de grote country iconen uit Amerika interviewde. Dit alles in de intieme setting van het theater.

Kaarten voor de theatershow Hometown in Theaters Tilburg zijn vanaf nu verkrijgbaar via theaterstilburg.nl.

Locatie

Reageer op dit bericht