Agenda

Saturday Summer Swim bij Stappegoor

Wanneer: 30 juni 2018 van 18:30 tot 22:00 Waar: Recreatiezwembad Stappegoor Entree: €5,25
Bestel tickets

Saturday Summer Swim bij Stappegoor

Op zaterdagavond 30 juni  van 18.30 – 22.00 uur is het zover: hét waterspektakel van Tilburg en omstreken. Het buitenbad wordt omgetoverd tot één groot tropisch speelparadijs. Deze avond staat het waterthema centraal.

Zo zijn er niet alleen vette watergames en kun je zowel binnen als buiten zwemmen, er is ook een waterbar met gratis fruitwater cocktails. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Jongeren Op Gezond Gewicht Tilburg.  Speciaal voor deze avond is er ook de mogelijkheid om een lekker stukje vlees van de BBQ te bestellen. De BBQ wordt verzorgd door de horeca van het zwembad; De Waterkant. Samen zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt!

Spectaculaire activiteiten

Tijdens de Saturday Summer Swim kun je de hele avond buiten zwemmen en komen de vetste platen uit de speakers. Het recreatiebad is ook gewoon geopend deze avond.  Buiten liggen een gave Bungee Run en een zeepbaan. Daarnaast zijn er diverse leuke waterspelletjes.

Kaartverkoop

Je kunt je kaartje zowel online als bij de receptie van Recreatiebad Stappegoor kopen. Voor €5,25 kun je een kaartje kopen en met een Tjippas betaal je slechts €2,60.  Via de oranje button op deze pagina kun je bij ‘dagticket kopen’ maximaal 5 kaartjes per persoon bestellen. Heb je een tjippas? Dan is het alleen mogelijk om het kaartje aan de receptie te kopen. Het is ook mogelijk om op de avond zelf een kaartje te kopen, maar er zijn maar een beperkt aantal kaarten. De eerste 500 bezoekers krijgen bij binnenkomst een vette beker kado om de fruitwater cocktails mee te vullen. De beker mag je na afloop als leuk aandenken ook mee naar huis nemen. Op = op dus wacht zeker niet te lang. 

Kinderfeestjes

Het is tijdens de Saturday Summer Swim ook mogelijk om een kinderfeestje te boeken. Voor meer informatie en reserveren, neem contact op via info@horecatilburg.nl of bel naar 013 581 16 74.

Zet de datum vast in je agenda.. met wie kom jij deze leuke avond beleven?

Locatie

Reageer op dit bericht